Dunărea Călărași a încheiat ieri, la Giurgiu, drumul în Cupa României. Ținând cont de componența echipelor, se poate spune că rezervele Astrei au fost mai bune decât cele ale Dunării.

Astra Giurgiu merge mai departe în semifinalele Cupei României, învingând ieri Dunărea Călăraşi. Pentru Dunărea, meciul a început de fapt în minutul 7 la scorul de 2-0 pentru giurgiuveni care au marcat ambele goluri prin finlandezul, Vahid Hambo.

Astra, cu 9 jucători în teren din „11-le” de bază, a punctat prima oară în minutul 5. Julien Begue l-a deschis foarte bine în careu pe Azdren Lullaku care a centrat perfect în faţa porţii de unde Hambo a înscris cu un şut pe jos din 5 metri.

Două minute mai târziu, din nou Julien Begue e la „servire” oferindu-i o minge ca pe tavă lui Hambo care-l execută din nou pe Straton, ţintuit pe linia porţii.

În partea a doua, Dunărea a fost mult mai activă, punând probleme evidente gazdelor. În minutul 90, Valentin Munteanu, introdus pe teren în minutul 63 în locului lui Hamidou Keyta fructifică o lovitură de la 17 metri, central, reducând din diferență.

Dunărea putea duce meciul în prelungiri, prin golul marcat de Gabi Iancu, însă centralul piteştean, Cătălin Popa, a decis să anuleze golul, semnalând în prealabil un fault al lui Ben Djemia asupra lui Belu.

Reluările l-au contrazis însă pe Popa, specialiștii apreciind că a fost gol valabil.

Dan Alexa care miercuri a mizat pe jucători care au evoluat prea puţin sau aproape deloc în acest mini – retur, e deja cu gândul la partida de la Mediaş, cu Gazul din ultima etapă a sezonului regulat.

Dunărea Călăraşi – Astra Giurgiu 1-2

Au marcat: V. Munteanu (90’) / Vahid Hambo (5’, 7’)

Dunărea: 25. Cătălin Straton – 23. Filip Gligorov, 3. Cristi Sîrghi, 4. Selim Ben Djemia, 77. Steliano Filip (8. Stelian Cucu, 75’) – 21. Hamidou Keyta (10. Valentin Munteanu, 63’), 5. Gabriel Simion, 44. Conor Henderson – 88. Ianis Stoica (7. Aymen Souda, 46’), 11. Gabi Iancu – 99. Junior Mapuku.

Rezerve:  33. Nicolai Calancea – 16. Marc Khalil, 22. Alexandru Munteanu, 6. Abdel Hakim Omrani

Antrenor: Dan Alexa

Astra: 18. Santos Oliveira – 70. Claudiu Belu, 21. Erico Silva, 25. Mike Cestor, 19. Mihai Butean – 8. Ciprian Bicean, 24. Filip Mrzljak – 88. Julien Begue (28. Andrei Trusescu, 84’), 10. Azdren Llullaku, 96. Silviu Balaure (11. Valentin Gheorghe, 75’) – 90. Vahid Hambo (95. Romario Moise, 70’)

Rezerve: 1. David Lazar – 5. Constantin Dima, 3. Risto Radunovic, 27. Radu Crişan

Antrenor: Costel Enache.

Au arbitrat: Cătălin Popa (Piteşti) – Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Rezervă: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea)

Observatori: Corneliu Fecioru şi Sorin Cojocaru (ambii Bucure;ti(

Cartonaşe galbene: V. Hambo (61’), M. Butean (86’) / Cr. Sîrghi (18’), St. Filip (38’), J. Mapuku (45’)

Articolul precedentCJCC Călărași pregătește un al doilea spectacol Fuego – „Drag de România mea!”
Articolul următorVânzători de motorină contrafăcută din Dragalina, reținuți de polițiști