Polițiștii din Călărași au reținut patru persoane din Dragalina, bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu motorină contrafăcută.

La data de  27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza comunei Dragalina și au pus în executare 7 mandate de aducere.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2018 – februarie 2019, cei în cauză ar fi procedat la contactarea telefonică a unor persoane care aveau anunțuri pe site-urile de vânzări, cărora le propuneau vânzarea unor cantități importante de motorină la prețuri avantajoase.

Tranzacțiile ar fi avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victimele au fost prejudiciate cu 7.110 lei, sumă achitată pe 2.240 de litri de amestec de substanțe cu miros și culoare specifică motorinei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un număr de 40 bidoane de 10 litri, cu amestec de substanțe, având culoare și miros specific motorinei și 3 telefoane mobile folosite la comiterea faptelor.

4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Articolul precedentDunărea Călărași părăsește Cupa României în sferturi
Articolul următor2.715 locuri, în peste 130 de clase, pentru elevii de pregătitoare din județul Călărași