Un grav accident s-a produs în această seară pe DN3A între Perișoru și Ștefan cel Mare, județul Călărași, în coliziune fiind implicate un autovehicul și o căruță.

La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru acordarea  primului ajutor SMURD de la Secția de pompieri Dragalina, cât și două ambulanțe ale  S.A.J. Călărași.

„ Dintre cele opt persoane implicate în accident, șase in autovehicul și două in căruță (tată și fiu),  patru au suferit traumatisme, din care una, căruțașul este in stop cardio- respirator, celelalte trei sunt conștiente și prezintă multiple excoriatii la nivelul feței și membrelor,” transmite ISU Călărași.

Cu toate eforturile medicilor căruțașul a fost declarat decedat. Celelalte trei victime au fost  transportate la spitalul Slobozia.

UPDATE:

IPJ Călărași  ” În jurul orei 18.07, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași, a condus autoturismul marca Volkswagen, pe DN3A, din direcția Drajna către Fetești, iar în afara localității Ștefan cel Mare pe un sector de drum în aliniament a intrat în impact frontal cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Perișoru, județul Călărași.

Din accident a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo și rănirea corporală a 3 persoane.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi