Membrii unei grupări infracționale, specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, au fost reținuți de polițiștii din Măgurele, județul Ilfov.

Patru membri ai grupării au fost reținuți, după ce au fost prinși în flagrant. Gruparea acționa în județele Ilfov, Călărași ți Giurgiu.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, în seara de 2 spre 3 iunie, polițiștii orașului Măgurele, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, în urma unor activități

Cei 4 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, au fost depistați după ce ar fi sustras mai multe unelte electrice, dar și cabluri electrice, din mai multe societăți comerciale din Popești Leordeni.
De asemenea, membrii grupării ar fi acționat în județele Ilfov, Călarași și Giurgiu, de unde ar fi sustras componente ale sistemelor de irigații industriale, montate pe terenuri agricole, centrale termice, dar și mai multe unelte.

”Polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Măgurele continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Articolul precedentVin PENSIILE la timp după mini-vacanța de 1 Iunie și Rusalii? ANUNȚUL lui Marius Budăi
Articolul următorRegele Charles, pe Valea Zălanului. Suveranul britanic a fost întâmpinat de localnici – VIDEO