Regele Charles se află pe Valea Zălanului. A stat de vorbă cu localnicii din sat, iar zilele acestea, regele va ajunge și la proprietatea sa din Viscri. Este cea mai importantă vizită a suveranului britanic în țara noastră. Regele are în România trei case vechi de 100 de ani reabilitate și, timp de câteva zile, se va bucura de natură aici. 

Regele Charles a ajuns în Valea Zălanului din județul Covasna. Acolo, suveranul britanic a fost întâmpinat de localnici care i-au urat bun venit și i-au oferit flori. Bucuros de ospitalitatea românilor, regele Charles i-a îmbrățișat după care s-a dus în casa lui veche de 100 de ani. Suveranul britanic va sta până pe 6 iunie în țara noastră. După Valea Zălanului, regele se va duce la Viscri. 

România este prima țară pe care Regele Charles a ales să o viziteze la mai puțin de o lună de la încoronare.

Prima vizită a lui Charles în România a fost acum 25 de ani, pe vremea când era prinț. A simțit imediat o strânsă conexiune cu aceste pământuri. De atunci, a continuat să viziteze țara noastră și își cumpere câteva terenuri pe meleagurile Transilvaniei. 

VIDEO, AICI

Articolul precedentGrupare infracțională, specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, destructurată de polițiștii din Măgurele
Articolul următorDecizie BOMBĂ: România trebuie să accepte căsătoriile gay – Hotărâre istorică pentru țara noastră