O fetiță din Călărași, care a pierdut telefonul mobil pe o stradă din municipiu, a avut șansa să îl recupereze datorită echipajului de jandarmi, care se afla în serviciul de patrulare.

În data de 04 martie 2019, orele 17.30, plt.adj. Văleanu Virgil, plt.adj. Talianu Nicușor, plt.adj. Popa Emil, plt.maj. Pîslă Cornel și sg.maj. Dorobanțu Claudiu, angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, aflându-se în misiune de patrulare pe raza municipiului Călărași, au găsit pe strada Panduri, în dreptul Școlii Generale nr.8, un telefon mobil.

Jandarmii au început demersurile pentru identificarea proprietarului telefonului, care după aspect părea a fi al unei fetițe, și au reușit să ia legătura cu mama acesteia, care le-a confirmat că fetița își pierduse telefonul mobil.

După ce au reușit să identifice proprietara bunului, militarii s-au deplasat la domiciliul acesteia din municipiul Călărași și au restituit telefonul mobil tatălui fetei, care a mulțumit jandarmilor pentru gestul firesc și spiritul civic de care au dat dovadă.

Articolul precedentAPIA Călărași | Fermieri sunt atenționați cu privire la respectarea programărilor
Articolul următorEveniment dedicat dezvoltării turismului, identității culturale și localităților inteligente, organizat de ADR Sud Muntenia