Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale.

În data de 25.02.2020, ora 00.21, două echipaje specializate de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au fost solicitate să acţioneze în comuna Frumuşani, pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperişul unei locuinţe proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără și fum dens la acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, existând risc de extindere a arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte locuinţe şi bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite..

Articolul precedentDeclarația unică se depune până la data de 25 mai 2020
Articolul următorPersoană suspectă de coronavirus în Călărași. Se așteaptă rezultatul analizelor