Inspectoratul de Poliţie Județean Călărași scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, un post de ofițer în cadrul Serviciului Cabinet – Compartimentul Schengen și Relații Internaționale. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la înscriere, până pe 14 octombrie 2019.

Înscrierea candidaților se va face personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași din municipiul Călărași, B-dul Republicii nr.44, județul Călărași, până la data de 14.10.2019.

Concursul va consta în două probe, respectiv evaluarea competențelor lingvistice, care se va desfăşura în perioada 02-04.12.2019 și susținerea unui test grilă, având la bază tematica şi bibliografia recomandată, care va avea loc la data de 14 decembrie 2019.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le veți găsi accesând pagina web, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs  sau la sediul inspectoratului.

Articolul precedentInvestiție de 15 milioane de euro într-un corp nou la Spitalul Săpunari
Articolul următorI.S.U. Călărași reia campania de recrutare în cadrul Programului Național „Salvator din pasiune!”