În ultima perioadă s-au înmulțit cazurile de persoane care sunt identificate pe stradă de patrule de jandarmi după ce au consumat droguri ușoare sau etnobotaice.

Numai în ultimele zile, șase bărbați au fost găsiți în stare de semiconștiență pe strada Cornișei, pe faleza Parcului Dumbrava.

În data de 17.10.2018, în jurul orei 10.50, o patrulă de jandarmi, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe str. Cornişei, din mun. Călăraşi, doi bărbați care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că se numesc B. B. A. în vârstă de 23 de ani şi E. V. N. în vârstă de 21 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra numitului B.B.A. a fost găsită o țigaretă confecționată, conținând resturi vegetale uscate de culoare galben-maro și o rolă de foițe pentru confecționarea țigaretelor.

În data de 16.10.2018, în jurul orei 19.50, o patrulă de jandarmi a observat pe str. Cornişei, din mun. Călăraşi, doi bărbați care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor s-a constatat că se numesc G.B.P. în vârstă de 33 de ani şi Z.V. în vârstă de 24 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra numitului G.B.P. au fost găsite două pliculeţe din material plastic conținând o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie.

În data de 12.10.2018, în jurul orei 13.00, oamenii legii au depistat în zona „Amfiteatru”, pe str. Cornişei, doi bărbați care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceștia se numesc P.I.I. în vârstă de 38 de ani si C.V.T. în varstă de 29 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra lui P.I.I. a fost găsită, într-o folie de aluminiu, o substanţă de culoare maro (baton de aproximativ 2 cm.), pe care ar fi cumpărat-o de la o persoană de sex masculin ca fiind „haşiş”.

Pentru toate persoanele au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Articolul precedentVideo | A început montarea nocturnei la Stadionul Ion Comșa! Cererea de bilete pentru partida cu FCSB este foarte mare
Articolul următorA ieșit pe stradă cu un cuțit în mână, amenințând trecătorii, într-o zonă foarte circulată din Călărași