Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Inspectoratul Școlar Județean Călărași organizează luni, 15 aprilie, ora 19:00, spectacolul organizat cu prilejul strângerii de fonduri pentru evenimentul umanitar „Ajutați-mă să revin” pentru micuțul Luca Minea.

Cei care doresc să-l ajute pe micuțul Luca pot achiziționa un tichet de acces la spectacolul de teatru „Variațiuni enigmatice” de  Eric Emmanuel Schmitt, în valoare de 30 de lei, bani ce vor fi donați pentru sprijinul acestuia.

Luca Minea a fost diagnosticat cu leucemie acută monobrastică și se află internat, în acest moment, în unitatea de sănătate Ospedale Bambino Gesu – Italia. Doar împreună, de la suflet la suflet, îi putem da o șansă la viață lui Luca, băiețelul peste care această boală nemiloasă a pus stăpânire și îl ține pe un pat de spital. Doar împreună îl vom ajuta să-și recapete sănătatea, să revină în țară alături de familie, colegii de școală și de prietenii din echipa care-l așteaptă pe terenul de fotbal.

La sfârșitul evenimentului umanitar va fi organizată o licitație în scop caritabil cu lucrările efectuate în cadrul atelierului de creație „De ziua ta… mămico”, la care au participat tinerii din centrele de plasament SERA și „Sf. Ștefan” Perișoru ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași.

Articolul precedentBugetul municipiului Călărași va fi aprobat la jumătatea acestei luni
Articolul următorSenator Filipescu: „PNL Călărași va fi în primele zece organizații la europarlamentare”