O borsetă cu acte personale și suma de 15.000 lei a fost găsită de jandarmii călărășeni, în după amiaza zilei de vineri, 20 decembrie, a.c., în imediata apropiere a unei săli de sport din municipiul Călărași și inapoiată proprietarului.

Astfel, vineri, 20 decembrie, în jurul orei 15.00, sergent major Dorobanțu Claudiu și sergent major Sîrbu Cosmin, doi subofițeri jandarmi aflați în timpul liber, în timp ce se deplasau spre o sală de sport din municipiul Călărași, au observat o borsetă căzută în apropierea ușii de intrare a sălii respective.

După verificarea conținutului, cei doi jandarmi au intrat în sala de sport unde, la scurt timp au identificat și proprietarul, un bărbat, care, constatând abia la vestiare că nu mai are borseta asupra sa, îi întreba, agitat, pe cei din jur dacă au văzut bunul pierdut.

Jandarmii i-au înmânat celui în cauză borseta, după efectuarea verificărilor asupra datelor sale de identificare.

Bărbatul a ținut își exprime recunoștința în mod oficial față de gestul jandarmilor, adresând conducerii Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași o scrisoare de mulțumire în acest sens.

Jandarmeria Călărași recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție bunurilor personale și lucrurilor de valoare pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Cei doi subofiţeri jandarmi, călărăşeni de origine, sunt absolvenţi ai Scolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, promoţia 2018 şi au fost repartizaţi în acelaşi an la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, fiind încadraţi la Subunitatea mobilă a unităţii.

Articolul precedentFinanțare de 3,9 mil. euro pentru semaforizare inteligentă cu senzori și monitorizare video
Articolul următorJandarmii călărășeni vor fi în stradă în minivacanța de Crăciun