Accident rutier grav pe DJ 306, între localitățile Ceacu si Floroaica, opt persoane implicate, patru victime dintre care una decedată în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD și o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești.

La faţa locului s-au deplasat si două echipaje ale Serviciului de  Ambulanţă Călăraşi dintre care un echipaj cu medic.

În data de 11.06.2019, ora 18.10, echipajele de interventie din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 306 – între localitățile Ceacu si Floroaica, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav.

În urma accidentului au rezultat 4 victime din cele opt implicate, trei suferind diferite politraumatisme la nivelul membrelor, a patra persoana, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost găsit în stop cardio-respirator iar în urma efectuărilor manevrelor specifice de resuscitare aceasta a fost declarată decedată.

Urmează să fie stabilite cu exactitate de către organele abilitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, soldat cu pierderea unei vieți omenești!

Articolul precedentCălărașiul va găzdui Cupa Danubius la handbal pentru copii
Articolul următorAmenzi de 84.000 lei aplicate mai multor comercianți din Curcani, Șoldanu, Luica și Nana