La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi importat și comercializat în mod ilegal tutun. 

În fapt, în perioada septembrie 2021-prezent, persoanele în cauză ar fi desfășurat activități de achiziționare, transport, prelucrare și comercializare a produselor din tutun.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat 2.413 kg de tutun, în valoare de 1.109.980 de lei, 11.000 de tuburi filtre si o instalație specializată de tocare și prelucrare a tutunului.

Activitățile s-au desfășurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentPe ce se bazează cercetătorii când spun că Omicron este finalul pandemiei. Medic român, anunț crucial
Articolul următorVIDEO Fostul șef al Armatei SUA din Europa: cum va fi afectată România în eventualitatea unui CONFLICT la graniță