Polițiștii efectuează percheziții în județele Călărași, Ilfov și în municipiul București, în urma unui conflict care a avut loc în seara zilei de 4 octombrie. 12 persoane suspectate de săvârșirea actelor de violență vor fi duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița, efectuează 14 percheziții domiciliare, în județele Călărași, Ilfov, precum și în municipiul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite IPJ Călărași.

Din cercetări a reieșit că mai mulți bărbați ar fi comis, în public, acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane, în seara de 4 octombrie a.c.

Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârșirea faptelor urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în vederea audierii.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, precum și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și serviciilor pentru acțiuni speciale Călărași, Buzău, Ialomița, Constanța, Dâmbovița și Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentBobby Păunescu: „Domnule Rafila, verificați protocolul dintre spitalele Floreasca și Obregia. Cum să ajungi în cămașă de forță pentru valeriană?”
Articolul următorCei cu pensii sub 2.000 de lei vor primi 700 de lei. De când vor beneficia de acești bani