Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa și Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele Dunărea Călărași și Dinamo București de astăzi, de la ora 14.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, jandarmii recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, suporterilor, cât şi cetăţenilor, li se solicită să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Poliţia Municipiului Călărași și Poliția Locală Călărași vor asigura fluidizarea și, după caz, devierea/restricționarea circulației autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între B-dul Republicii și str. Locomotivei, între orele 12.00 – 17.00.

Între orele 11.00 – 17.00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului municipal Ion Comșa.

Infobackground

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

– Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

– Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Articolul precedentVideo | Dan Alexa: Dinamo va arăta mai bine ca în tur, dar cu siguranță le vom pune probleme
Articolul următorCalificare în premieră, în semifinalele Cupei României la futsal, pentru Dunărea Călărași