Președintele Consiliului Județean Călărași a anunțat că toate construcțiile de pe malul Borcei, aflate în perimetrul unde se va amenaja Promenada Călărași, vor fi dezafectate. 

Vasile Iliuță a declarat că cei care dețin concesiuni în acea zonă vor fi înștiințați din vreme pentru a avea timp să își strângă lucrurile pe care le dețin pe terenurile concesionate.

„De luni vom transmite înștiințări celor care dețin acele terenuri pentru a-și strânge bunurile în termen de 30 de zile. Nu contează cine se află acolo, nu contează numele, toți vor primi înștiințări pentru a elibera terenul până la Plaja Tineretului. Vom încheia un contract de prestări servicii cu o firmă pentru a degaja toate construcțiile.”, a transmis Iliuță.

Vineri, 29 martie a.c., la sediul BRCT Călărași, a fost semnat proiectul privind realizarea Promenadei Călărași pe malul stâng al Brațului Borcea, între plaja Tineretului și Secția de Canotaj.Consiliul Județean este lider de proiect, iar Primăria Călărași și Primăria Silistra, parteneri. Termenul de execuție este de 36 de luni.

Articolul precedentISU Călărași organizează astăzi Ziua Porților Deschise
Articolul următorSăptămâna aceasta polițiștii sunt cu ochii pe vitezomani