Săptămâna trecută polițiștii au intervenit la 339 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 45 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier, și au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale.

În săptămâna 7 – 13 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 339 de evenimente, dintre care 326 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 67 de infracțiuni, 2 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 5 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 743 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 315.495 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 45 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentÎncepând de astăzi, ISJ Călărași desfășoară inspecții generale în școlile din județ
Articolul următorTransportul de persoane și de mărfuri, verificat, în această săptămână, de polițiștii călărășeni