Astăzi, în Sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români din București, începând cu ora 18.00, va avea loc piesa de teatrul „ANIMALE”, un spectacol al Trupei de Teatru „Aurel Elefterescu” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Pentru prestația excepțională a actorilor Alex Vlad și Ștefan Nițu, spectacolul de teatru „ANIMALE”, o dramă după o idee de Edward Albee, în regia lui Alex Vlad, a primit aprecieri sincere din partea publicului călărășean ca urmare a reprezentațiilor ce au avut loc pe scena „Barbu Știrbei” a CJCC.

Spectacolul „ANIMALE”, al Trupei de teatru „Aurel Elefterescu”, se înscrie în Calendarul de proiecte și programe – „PROMOVARE PRIN SPECTACOL” – al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Sinopsis

Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe șanse de supraviețure într-un mediu sălbatic. Și dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia? Pregătiți-vă să descoperiți o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relație reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă.

Veți face cunoștință cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate.

Animale – un spectacol în care se pun la indoială șansele de supraviețuire ale omului modern într-un mediu civilizat.

„Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul „Aurel Elefterescu” din Călărași.”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

Articolul precedentISU Călărași, acțiune de informare a cetățenilor cu ocazia Zilei Informării Preventive
Articolul următorConsiliul Județean va depune la CNI un proiect de finanțare a reabilitării Prefecturii Călărași