PSD îl pune în defensivă pe ministrul Proiectelor Europene, liberalul Dan Valceanu. La finalul reuniunii Consiliului Politic National al PSD, purtătorul de cuvânt, Ștefan Radu Oprea, a cerut public ca ministrul  „să optimizeze”, „”să reconfigureze”, „să corecteze”  PNRR și să arate clar de unde se vor lua cele 2 miliarde de euro pe care a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că România le- a pierdut. Solicitarea purtătorului de cuvânt social democrat vine după ce președintele PSD a dat asigurări că PSD nu renunță la programul social cu care a întrat la guvernare și există soluții tehnice pentru creșterea pensiilor, în ciuda limiteicelor 9,4% procente din buget asumate de guvernarea anterioară. Iar PNRR nu este ceva bătut în cuie și impune modificări și ajustări, ceea ce trebuie sa recunoască și ministrul Dan Vâlceanu, în urma propriilor declarații. Să ia banii de la consultanță, a sugerat purtătorul de cuvânt al PSD și a atras atenția că alte discuții sunt inutile pana nu se cunoaște exact noua formă a PNRR care, este de așteptat, să impună unele discuții și cu responsabili europeni.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentNicolae Ciucă: România are nevoie de modernizare și dezvoltare echilibrate, astfel încât de investiții să beneficieze în mod echitabil și integrat toate comunitățile
Articolul următorFlorin Cîțu a anunțat clar când dispar pensiile speciale: ”Este mult de muncă la Ministerul Muncii în perioada următoare”