Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au reținut un bărbat care a condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu avea permis și consumase alcool.

În ziua de 8 aprilie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe DJ 315, la ieșirea din localitatea Dor Mărunt, județul Călărași, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, a fost sancționat contravențional conform Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Articolul precedentIntră în vigoare Ordonanța 8! Marcel Vela: Nu dorim să ne confruntăm cu o EXPLOZIE a numărului de îmbolnăviri
Articolul următorAcțiune desfășurată de polițiști pe raza municipiului Oltenița, precum și în comunele Mânăstirea, Nana, Luica, Șoldanu, Curcani și Mitreni