Ieri, polițiștii au fost în teren și au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Acțiunea a inclus activități în vederea respectării măsurilor impuse de ordonanțele militare pentru prevenirea infecțiilor cu Covid-19, dar și asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

Zonele vizate au fost cartierele mărginașe din mediul rural, dar și zonele urbane aglomerate.

În urma acțiunii desfășurate, polițiștii au efectuat 7 filtre, au constatat 2 infracțiuni, au verificat 4 societăți comerciale și 47 de autovehicule.

Au  fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de 233.505 lei.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Recomandăm tuturor, să se informeze doar din surse oficiale.

Polițiștii au oprit pentru control pe strada Cazanului, din comuna Luica, județul Călărași, 2 autoutilitare. Procedându-se la verificarea celor două autovehicule s-a constatat că în interiorul acestora se aflau 70 de ovine.

Au fost sesizați reprezentații Direcției Sanitar Veterinare Călărași, iar cei doi conducători auto, precum și alți doi pasageri din autoutilitare, au fost sancționați atât conform prevederilor HG 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, pentru transport de animale fără documente de proveniență, dar și conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Articolul precedentReținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier
Articolul următorÎn perioada 16 martie- 08 aprilie a.c., polițiștii au verificat 857 societăți comerciale de pe raza județului Călărași