Românul dat dispărut în urma tragediei care a avut loc în Grecia săptămâna aceasta a fost găsit mort. Ionuț se dusese la Atena să dea examen pentru permisul auto și se afla în unul din trenurile morții la întoarcerea în Salonic.

În urmă impactului dintre cele două trenuri, 57 persoane au fost declarate moarte și peste 100 de răniți. Echipaje de prim-ajutor și polițiști încearcă în continuare să găsească supraviețuitori printre fiarele celor două trenuri, dar și pentru a identifica victimele. Și cu locurile din spitale este o problemă.   O anchetă uriașă este în plină desfășurare pentru a vedea cine se face vinovat de această targedie uriașă.

FILMUL tragediei. Cum s-a produs ciocnirea dintre cele două trenuri 

Accidentul feroviar s-a produs cu câteva minute înainte de miezul nopții, marți seară, 28 februarie, în apropiere de orășelul Evanghelismos din estul Greciei, la aproximativ 130 de kilometri de Salonic și 200 de kilometri de Atena.

Un tren de pasageri, care venea de la Atena cu 350 de oameni la bord, mulți dintre ei studenți care se întorceau din vacanță, s-a ciocnit frontal cu unul de marfă, plecat din Salonic.

După stația făcută la gara din Larisa, cele două trenuri ar fi circulat timp de 12 minute pe aceeași linie, potrivit unor declarații făcute de angajați ai rețelei de cale ferate din Grecia – OSE.

Articolul precedentANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 6 martie – 3 aprilie
Articolul următorTransport agabaritic. Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere