Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiștii călărășeni.

În ziua de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au depistat un bărbat, de 54 de ani, din București, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 4, pe raza comunei Frumușani, județul Călărași, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,30 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în ziua de 16 octombrie a.c., pe DN 31, pe raza localității Grădiștea, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Călărași, în timp ce conducea un moped, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentFrumușani | Reținut de polițiști pentru conducere fără permis
Articolul următorPercheziţii la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale