Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost vizitați, în ziua de 18 decembrie a.c., de elevii clasei a VI-a A din cadrul Școlii Gimnaziale Carol I.

Gazdele elevilor au fost polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, iar timp de câteva ore cei mici au avut prilejul să afle detalii despre ce presupune munca de poliție.

Polițiștii criminaliști le-au prezentat micilor vizitatori tehnicile de amprentare și echipamentele pe care le folosesc pentru a duce la bun sfârșit cercetările pe diferite paliere infracționale.

Totodată, cei mici au vizitat sala de sport a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași unde se antrenează luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Aceștia le-au prezentat tehnica din dotare, precum și tehnici de autoapărare.

Prin discuțiile interactive,  polițiștii le-au oferit informații referitoare la tipurile de comportament care trebuie adoptate pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni sau pentru a nu urma calea delicvenței juvenile.

Articolul precedentAmenzi de peste 11.000 lei pentru tăieri ilegale de arbori
Articolul următorAlexa: În meciul cu Botoșaniul voi da o șansă jucătorilor care nu au prea jucat