Noiembrie este luna surprizelor pentru toate semnele zodiacale. Începe cu luna nouă în Scorpion pe 4 noiembrie, ceea ce înseamnă deschidere spre aspirarea la dorințe profunde. Dacă îți dorești ceva cu ardoare, luna noua în Scorpion poate atrage în viața ta lucrurile pe care ți le dorești și pe care le aștepți de atât de mult timp.

BERBEC

Trei de cupe: Te așteaptă motive de bucurie și de sărbătoare luna aceasta. Urmează progrese atât în plan profesional, cât și în plan personal. Evenimentele mult aștepte de tine, încă de la începutul anului, vor avea loc la sfârșitul lunii. Nimic nu este pe gratis, tu ai muncit tot anul pentru ceea ce îți dorești. Asigură-te că ai lângă tine doar oameni care te ajută să te dezvolți și elimină-i din viața ta pe cei care nu se bucură pentru succesul tău.

Te poți aștepta la călătorii în grup sau la întâlniri cu prietenii. Va fi nevoie să ieși uneori din zona ta de confort, dar energia acestei luni îți va da putere să faci totul așa cum trebuie. Bucură-te de prezent și alege lucrurile care te fac fericit.

TAUR

Șase de spade: Vei lăsa în trecut momentele care te-au împiedicat să fii tu însuți. În această lună vei învăța să accepți că trecutul e trecut și vei putea să trăiești în prezent. Ești liber să devii cea mai bună versiune a ta! Luna noiembrie te ajută să nu mai amâni acest moment. Uneori, singura cale să mergi mai departe este să te arunci cu capul înainte și să nu te gândești prea mult înainte de a acționa. Sigur, aceasta nu este o soluție întotdeauna, dar în această lună poți face lucruri nebunești pe care nu le vei regreta.

Nu neglija sănătatea sau lucrurile personale pe care le folosești cel mai des cum ar fi mașina personală, de exemplu. Mergi și fă-ți analizele de rutină și nu uita să treci pe listă și o revizie pentru mașină dacă nu vrei să ai incidente în trafic.

Gemeni

Șapte de cupe: Viitorul strălucit este făcut dintr-o sumă de alegeri. Luna noiembrie îți oferă oportunități nenumărate pentru a-ți atinge obiectivele. Așa vei învăța să iei deciziile potrivite, ceea ce nu prea ai făcut până acum. Vei avea timp suficient să cântărești fiecare alegere. Această lună este șansa ta să te desprinzi de vechile obiceiuri și să te simți eliberat de fricile din trecut.

Dacă simți că este momentul să lași pe cineva în trecut și să rupi legătura cu cel/cea care îți face mai mult rău decât bine, nu ezita să faci această alegere. Chiar dacă vei fi trist la început, vei putea să ai o altă perspectivă asupra vieții. Luna aceasta este despre alegeri, acceptare și puterea de a merge mai departe.

Rac

Magicianul: Noiembrie chiar va fi luna magiei pentru tine! Îți vei da seama cât de mult te-ai maturizat, mai ales când vei avea parte de momente conflictuale sau tensionate. Această lună îți va aduce puterea de a te abține și de a nu-ți pierde calmul în situații limită. Vei înțelege, în sfârșit, că atunci când oamenii te tratează urât, acest lucru spune ceva despre ei, nu despre tine și nu este cazul să le plătești cu aceeași monedă.

Dacă în ultima vreme nu prea ai avut noroc în dragoste sau pe plan financiar, să știi că noiembrie vine cu noi oportunități. Te vei conecta cu oamenii pe care îi așteptai de mult în viața ta. Foarte important de reținut este faptul că binecuvântările nu vin mereu sub formă de lucruri bune. Poți primi și ceva rău care îți va oferi o lecție pe viață, ceva care îți va folosi pentru viitor.

Citiți continuarea pe divahair.ro

Articolul precedentFOTO  Impact violent între un tractor și un autoturism. O întreagă familie în spital
Articolul următorRăzboi în Ucraina, ziua 259: Tensiuni uriașe la nivel mondial. Statele Unite, discuții secrete cu Rusia