Finalul turului de campionat din Liga 1 Betano, încheiat de Dunărea Călărași cu un egal acasă în partida cu Gaz Metan Mediaș, a marcat și ziua de naștere a antrenorului Dunării, Dan Alexa.

Acesta și-a sărbătorit ziua alături de colegi la un restaurant din Călărași imediat după fluierul de final al meciului cu Mediaș. Jucătorii echipei și staful tehnic i-au pregătit un tort în culorile Dunării și i-au cântat la mulți ani.

Mulți ani frumoși , Dan Alexa ! #împreunaînLiga1 #cebăiețimijto #Liga1

Publicată de Motoaca Adrian pe Duminică, 28 Octombrie 2018

Alexa se află pe banca Dunării din 22 august 2017. În 45 de meciuri cu el pe banca tehnică, Dunărea s-a ales cu 30 de victorii, 11 egaluri şi doar 4 eşecuri!

Dan Alexa (n. 28 octombrie 1979, Timișoara, România) este un fost fotbalist român, actualmente antrenor al formației FC Dunărea Călărași.[2] Ca jucător, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timișoara, Rapid București, FC Universitatea Craiova sau Dinamo București. A jucat și în echipa națională de fotbal a României.

Dan Alexa a început să joace fotbal la vârsta de 8 ani, la CSS Caransebeș, consacrându-se pe postul de mijlocaș defensiv. Pe 15 martie 2014 Alexa a decis să se retragă din fotbal, după ce și-a reziliat contractul cu Anorthosis Famagusta. El și-a început cariera de antrenor la ACS Poli Timișoara.

Alexa a debutat la echipa națională, în anul 2004 contra Irlandei pe 27 mai, meci pierdut cu scorul de 0–1. El a marcat singurele sale goluri pentru echipa națională în meciul amical cu Ucraina din februarie 2011.

Articolul precedentDunărea Călărași încheie turul cu un egal împotriva medieșenilor
Articolul următorAJOFM Călărași | Refuzul unui loc de muncă duce la pierderea venitului minim garantat