Simona Halep a ajuns greu astăzi la Călărași, cu o oră întârziere față de programul anunțat, date fiind condițiile dificile de trafic cauzate de viscolul de afară, dar a meritat efortul. Sute de oameni o așteptau cu sufletul la gură pe campioana tenisului feminin, numărul 1 mondial.

Sala Barbu Știrbei a Centrului Cultural a fost plină de călărășenii dornici să o vadă în carne și oase pe campiona de la Roland Garros, pe numărul 1 mondial în tenisul feminin, pe campioana sufletelor românilor Simona Halep.

După o scurtă oprire la Primăria Municipiului Călărași, acolo unde o așteptau primarul Daniel Drăgulin, alături de cei doi viceprimari Dragoș Coman și Viorel Ivanciu, consilieri locali și funcționari ai primăriei, și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, Simona Halep a intrat în Sala Barbu Știrbei pe ritmurile muzicii machidonești și a uralelor celor prezenți.

Publicată de Ariciu Dumitru pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Emoționată, Simona Halep a urcat pe scenă, alături de părinții săi, acolo unde a primit distincția de „Cetățean de onoare” al municipiului din partea primarului Daniel Drăgulin, dar și titlul de „Cetățean de onoare” al comunității de aromâni din Călărași.

La final, Simona le-a mulțumit celor prezenți pentru primire și le-a promis că va lupta în continuare pentru a le aduce bucurii prin victoriile sale.

Articolul precedentUtilajele de deszăpezire au ieșit pe drumurile din județul Călărași
Articolul următorCondamnat la închisoare pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice