Vremea în data de 3 noiembrie este în răcire față de perioada precedentă.

Astăzi valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a ţării, dar se vor menţine peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zilei în Moldova, iar temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei.

În București vremea va rămâne caldă pentru această dată, deşi valorile termice vor fi mai scăzute faţă de ieri. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă, la amiază, va fi de 19…21 de grade.

La munte deşi valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale pentru prima parte a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, însă doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări seara şi noaptea pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. 

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Ca să mimeze grija pentru români, politicienii rostesc poezia aia care începe cu „grija pentru părinții și bunicii noștri”
Articolul următorDe ce nu a fost emis RO-ALERT la cutremurul de 5.2 grade de joi dimineața