În urma unor acțiuni organizate de polițiștii rutieri, în colaborare cu efective de ordine publică, au fost constatate 10 infracțiuni și aplicate 939 de sancțiuni contravenționale, dintre care 896 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

În perioada 2 -8 septembrie a.c., polițiștii rutieri, sprijiniți de efective de ordine publică, au acționat la nivelul județului pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat 10 infracțiuni și au aplicat 939 de sancțiuni contravenționale, dintre care 896 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au constat 10 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 5 de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului si 5 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere, dintre care 17 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 14 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare, 19 pentru consum de alcool și 20 pentru alte abateri.

Articolul precedentVirusul pestei porcine africane, confirmat la o fermă cu aproximativ 5.000 de porci din Vâlcelele
Articolul următorWeekend-ul acesta s-au desfășurat primele activități în cadrul campaniei „10 pentru siguranță”