Angajații ambulanței din comuna harghiteană Plăieșii de Sus au găsit sâmbătă o fetiță de doar doi ani moartă acasă, cu urme de lovituri pe corp, au declarat surse din poliție pentru G4Media.

Personalul medical a anunțat imediat poliția din localitate. Aceștia fac acum cercetări pentru a determina cauza morții fetiței.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Plăieșii de Jos, într-un imobil, a fost constatat decesul unei minore, de 2 ani, de către personalul unui echipaj de ambulanță.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc decesul.

IPJ Harghita anunță că astăzi, la ora 16.22, polițiști din cadrul Secției 2 Politie Rurală Miercurea Ciuc – Postul de Politie Plăieșii de Jos, au fost sesizați, de către personalul unui echipaj de ambulanță din cadrul punctului de lucru Plăieșii de Jos cu privire la faptul ca într-un imobil din localitate, a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică, care a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.

Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări,  în vederea stabilirii tuturor împrejutărilor în care a avut loc decesul minorei.

Articolul precedentMinistrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat termenul limită pentru desființarea Secției Speciale
Articolul următorValeriu Gheorghiță, dezvăluiri despre imunizarea naturală în valul 5, în România. Care sunt cele mai discutate soluții