În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la aproximativ 300 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 47 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 20-26 mai a.c., peste 600 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 14acțiuni și s-a intervenit la 298 de evenimente, dintre care 286 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 89 de infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 823 sancțiuni contravenționale, în valoare de 360.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 13 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 13 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentBărbat reținut de polițiști pentru braconaj cinegetic
Articolul următorProgram special pentru cei mici, organizat de Primăria Călărași cu ocazia Zilei Copilului