În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 452 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 49 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 16 – 22 septembrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11acțiuni și s-a intervenit la 452 de evenimente, dintre care 431 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 84 infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 748 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 230.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 49 de permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

Articolul precedent6 călărășeni s-au dat în stambă de Zilele Municipiului Călărași. Au fost amendați de jandarmi!
Articolul următorCampania „10 pentru siguranță” a ajuns la final, dar colaborarea Școală – Poliție – Familie continuă