Astăzi, vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. 

 

În acest sens, avem în vigoare o informare meteorologică de vreme rece până mâine dimineață la ora 10:00. 

Astfel, maximele de azi se vor încadra între 11 și 18 grade, iar temperaturile minime, în general între -3 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. 

Pe parcursul zilei ne bucurăm de o vreme plăcută cu un cer variabil, în majoritatea zonelor țării. Conform meteorologilor, doar în cursul după-amiezii vor mai fi unele înnorări în zona montană și submontană, însă condițiile pentru ploi vor fi reduse. 

Noaptea, în schimb, cu totul izolat va ploua în vestul teritoriului. La munte, la altitudini în general de peste 1700 m, vor mai fi posibile pe alocuri și precipitații slabe mixte. 

Vântul va prezenta intensificări în estul și sud- estul teritoriului, va sufla în general cu viteze de 45…55 km/h, iar în zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vântului vor depăși 70…80 km/h. Local se va produce brumă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est.

În Capitală, astăzi ne bucurăm de soare generos, însa va fi destul de frig dimineața și noaptea. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

Și la munte, vremea va fi general frumoasă, dar rece pentru această dată. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări după-amiaza și noaptea în masivele vestice, însă doar izolat va ploua slab. La altitudini în general de peste 1700 m vor mai fi posibile și precipitații slabe mixte. Vântul va fi intens pe creste, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Articolul precedentBode: PNL nu este un concurs de frumuseţe şi de privit în oglindă. Politica în PNL este muncă de echipă, cu solidaritate, cu recunoaşterea meritelor asumate, cu responsabilităţi
Articolul următorAlimentul care favorizează depresia și anxietatea este preferatul românilor – studiu îngrijorător