Trei persoane s-au aruncat în Dunăre ca să-şi pună capăt zilelor! Doua femei au murit și un barbat este in stare gravă la spital. Tragedia s-a întîmplat în municipiul Călărași, în zona Parcului Mare, pe malul brațului Borcea.

IPJ Călărași a fost sesizat cu privire la faptul că trei persoane (mama și copii) au intrat voluntar în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.

Cele 3 persoane au fost extrase din apă, două femei în vârstă de 47 și 77 de ani, în stop cardio respiratorm bărbatul de 55 de ani,  în stare de hipotermie. Medicul de pe ambulanță  a declarat decesul celor două femei. Bărbatul a fost transportat  la Uniunea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Călăraşi.

Din primele verificări a rezultat faptul că, înainte de a intra în apă, cele trei persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă. În cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.

 Totodată, s-a stabilit că în cursul anului 2021, cele 3 persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de le retroceda mai multe proprietăți.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

Cei trei erau de pe raza satului Vărăști, comuna Dorobanțu, județul Călărași.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentLegile Puterii. Ministrul Muncii, DETALII exclusive despre MĂRIREA PENSIILOR. Ce se întâmplă cu ajutorul pentru încălzire
Articolul următorBilanț coronavirus 8 ianuarie: 6.036 cazuri noi și 26 decese