Cel mai aşteptat meci al ultimei runde a play – out-ului ligii 1 Betano va avea loc duminică începând cu ora 18.30 de minute la Sibiu între Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi. Se joacă pentru supravieţuire, cele două viitoare rivale fiind departajate de un singur punct.

Sibienii n-au la îndemână decât varianta victoriei pentru a mai prinde barajul, spre deosebire de călărăşeni care pot ajunge la baraj şi în urma unui egal.

Prima confruntare stagională între Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, ambele promovând în liga 1, la finele stagiunii trecute, a avut loc la Tg. Mureş pe 5 august. Partida s-a încheiat la egalitate 1-a. Hermannstadt a punctat prima prin Ştefan Blănaru, în minutul 24, Dunărea egalând în prelungiri prin Alin Dobrosavlevici (min. 90+3).

Returul s-a desfăşurat pe 25 noiembrie la Călăraşi, sibienii câştigând cu mult noroc cu 1-0, golul fiind marcat de Lucian Dumitriu în minutul 90+4!

Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi s-au calificat în play – out, primul duel din această fază consumându-se la Călăraşi pe 27 aprilie. Tabela a rămas nemodificată până la final, partida încheindu-se 0-0.

Articolul precedentTânăr de 17 ani din Fundulea, dosar penal pentru conducere fără permis și cu un moped neînmatriculat
Articolul următorAventura în Liga I s-a terminat! Dunărea Călărași a RETROGRADAT!