Boxerul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, Marco Antonio Manea, a câștigat turneul „Sergey Danilchenko” din Ucraina, desfășurat în luna martie a.c.

Antrenorul lui Marco Manea, Valentin Anghel, s-a arătat extrem de încântat de această performanță, mai ales că a venit după o lungă perioadă de așteptări.

După foarte mult timp, un sportiv călărăşean reuşeşte să câştige un turneu în Ucraina, una dintre cele mai puternice ţări din boxul mondial.

Manea Marco Antonio, sportivul CSM Călăraşi, face o competiţie excelentă şi se clasează pe locul I la puternicul turneu „Sergey Danilchenko”.

După ce a învins adversari de calibru, din ţări cu un box foarte dezvoltat ca Georgia şi Azerbaidjan, sportivul nostru a trecut clar în finala competiţiei de sportivul ucrainian, Andryj Kostenko, cu o decizie de 5-0.

Mulţumim atât celor care au făcut posibilă această performanţă, cât şi tuturor prietenilor care ajută aceşti copii în drumul lor spre înalta performanţă.

Urmează Campionatul European, unde suntem siguri că Marco poate reprezenta cu succes oraşul Călăraşi, obţinând o performanţă mare pentru România.”, a scris Valentin Anghel pe pagina de facebook a Box CSM Călărași.

Articolul precedentDacian Cioloș se întâlnește astăzi cu simpatizanții din Călărași
Articolul următorMuzeul Dunării de Jos organizează ateliere în cadrul programului Școala Altfel